Dodano: 2008-05-08 15:36
| kontragekon napisał(a): |
| [quote:00e44c596e="SCHWEIGENDE"]
Że nie wspomnę, że w sobotę mam imieniny i urodziny i chętnie bym z Wami poświętowała :twisted: |
Wszystkiego naj, naj, Cycusiu! Tak już na zapas dla Was obojga, bo zapewne do Was nie dołączę. Prawdopodobnie mam całodobowy dyżur w gazecie
A już co nieco tęsknię za poznańską (i nie tylko) bracią...[/quote:00e44c596e]
moglabys do poz zawitac :)
Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem
Dodano: 2008-05-08 16:21
| SzalonyKapelusznik napisał(a): |
|
Co Wy na to??? |
Brachu, przybiezymy w piatek z Selenka :) skoro taki jest gry-plan (najwyzej w sobote polacze sie w bolu z Twoja watroba)
Z Semjanem rozmawialem i piatek mu slabo pasuje bo raczej arbajtowac bedzie zmuszony, ale skoro jest tak jak to rozwiazales to mysle, ze pomysl mu przypadnie do gustu
Zyczenia zloze osobiscie zarowno Tobie jak i Szwejce :)
Dodano: 2008-05-08 18:12
| Zacząłem analizować Wasze uwagi na temat terminu i stwierdzam, że nic nie zaszkodzi (najwyżej mojej wątrobie) zrobić imprezę urodzinową w piątek. A w sobotę poprawiny jako bifor przed Panzernacht.
Komu będzie bardziej pasowało przybyć w piątek ten będzie w piątek a komu w sobotę niech przybędzie w sobotę. A jak ktoś będzie chciał poimprezować w oba dni to będzie miał możliwość i okazję :wink: . Co Wy na to??? |
Wspaniały pomysł, kochany :) To ja piszę się na sobotę.
Dodano: 2008-05-08 20:59
| Zacząłem analizować Wasze uwagi na temat terminu i stwierdzam, że nic nie zaszkodzi (najwyżej mojej wątrobie) zrobić imprezę urodzinową w piątek. A w sobotę poprawiny jako bifor przed Panzernacht.
Komu będzie bardziej pasowało przybyć w piątek ten będzie w piątek a komu w sobotę niech przybędzie w sobotę. A jak ktoś będzie chciał poimprezować w oba dni to będzie miał możliwość i okazję :wink: . Co Wy na to??? |
Jako żywo - Salomon:D
PS: Jubilaci w ramach nagrody za kolejny przeżyty(przepity) rok otrzymują ode mnie po symbolicznym piwku na kolejny zakrapiany rok
Fuck you dude!
Dodano: 2008-05-09 11:02
na pewno byde!!
Komary mi dawno akupunktury nie robiły
mało tego!! byde i w piuntek i w szabas!!
enjoy the violence
Dodano: 2008-05-09 17:33
| Violator napisał(a): |
| na pewno byde!!
Komary mi dawno akupunktury nie robiły
mało tego!! byde i w piuntek i w szabas!! |
Jak bydziesz to weż ze Sobą jakieś kasety lub orginalne CD DM bo z dziką chęcią puściłbym na imprezce. Zwłaszcza "Violator" i "Songs of Fate and Devotion".
Dziękuję
Keep Talking...
Dodano: 2008-05-11 14:06
te dwie akurat się znajdą na CDr
jak noie zapomnę to przyniosę.
enjoy the violence
Dodano: 2008-05-19 18:39
spóźnione,cóż, NAJLEPSZEGO!30 za tobą,a pewnie dwa razy tyle przed tobą,obyś się spełnił w życiu.pozdrowienia!
"Ostrożnie stawiaj kroki Bo w sobie masz swój Hades I w sobie cień głęboki I bezład razem z ładem" J.Kaczmarski
Dodano: 2008-05-19 19:24
| Saskia napisał(a): |
| spóźnione,cóż, NAJLEPSZEGO!30 za tobą,a pewnie dwa razy tyle przed tobą,obyś się spełnił w życiu.pozdrowienia! |
8O :lol:
Dodano: 2008-05-20 16:08
| SCHWEIGENDE napisał(a): |
| [quote:f1a8906ca7="Saskia"]spóźnione,cóż, NAJLEPSZEGO!30 za tobą,a pewnie dwa razy tyle przed tobą,obyś się spełnił w życiu.pozdrowienia! |
8O :lol:[/quote:f1a8906ca7]
no właśnie, Cycu, Ty jeszcze masz cztery razy tyle przed sobą :twisted:
Dodano: 2008-05-20 18:34
| Narea napisał(a): |
| [quote:627e185c39="SCHWEIGENDE"][quote:627e185c39="Saskia"]spóźnione,cóż, NAJLEPSZEGO!30 za tobą,a pewnie dwa razy tyle przed tobą,obyś się spełnił w życiu.pozdrowienia! |
8O :lol:[/quote:627e185c39]
no właśnie, Cycu, Ty jeszcze masz cztery razy tyle przed sobą :twisted:[/quote:627e185c39]
A co, spostrzegawczy dłużej żyją? 8O :lol: :twisted:
Dodano: 2008-05-20 19:21
| SCHWEIGENDE napisał(a): |
| [quote:7a827b6bb6="Narea"][quote:7a827b6bb6="SCHWEIGENDE"][quote:7a827b6bb6="Saskia"]spóźnione,cóż, NAJLEPSZEGO!30 za tobą,a pewnie dwa razy tyle przed tobą,obyś się spełnił w życiu.pozdrowienia! |
8O :lol:[/quote:7a827b6bb6]
no właśnie, Cycu, Ty jeszcze masz cztery razy tyle przed sobą :twisted:[/quote:7a827b6bb6]
A co, spostrzegawczy dłużej żyją? 8O :lol: :twisted:[/quote:7a827b6bb6]
po prostu Tobie tyle przysługuje :twisted: przydział is przydział :twisted: